Catering

Hos Haarby Turist har du mulighed for, at vi sørger for alt under din bustransport. Du kan derfor både bestille drikkevarer og mad til dit arrangement eller udflugt.

Vi tilbyder alt fra små snacks til måltider hos Haarby Turist. Las os stå for det hele, og få en samlet løsning med på vejen.

Sluk tørsten under turen

Hos Haarby Turist har vi et samarbejde med Albani, som leverer alt drikkelse til alle busserne. Du har derfor mulighed for at sikre, at dig og dine gæster ikke tørster under turen. 

Hos Haarby turist tilbyder vi et bredt sortiment indenfor drikkevarer. 

Du kan bestille alt fra vand med brus til sodavand, øl og vin. 

Se mere om hvilke drikkevarer der kunne friste dig og dine gæster her.


Lad os sørge for lidt til maven 

Hos Haarby Turist kan vi sørge for at der er snacks eller mad til dig og dine gæster under bustransporten eller til jeres udflugt.

Vi har et samarbejde med Delicante i Haarby, som kan leverer alt fra små snacks til morgenmad eller middagsmad. 

Delicante har et bredt udvalg af mindre måltider og hovedmåltider. Du kan derfor tilfredsstille alle dine gæster med mad fra Delicante. Se vores udvalg af mad til din bustur.

Tæt samarbejde med Delicante Haarby 

Alt mad som Haarby Turist serverer for jer under jeres udflugt, bliver leveret af Delicante i Haarby. Haarby Turist har igennem de seneste par år, haft et meget tæt samarbejde med Delicante. De leverer den bedste mad og kan tilpasse jeres behov og ønsker.

Delicante leverer derfor både morgenmad, frokost, aftensmad eller mellemmåltider og snacks. De hjælper dig og dine gæster med at være mætte under hele turen.

Vi leverer lækker og let håndterbar mad til vores kunder. Hos os har vi fokus på at det skal være en lækker "madpakke" vores kunder åbner. Men vi er også opmærksomme på, at det er på farten denne madpakke skal nydes. 

Du kan som kunde være med til at bestemme menuen på din bustur, og vi sørger for at den er lækker og håndterbar under bustransporten. 

Bredt og lækkert udvalg af mad og snacks

Delicante har et bredt sortiment af mad til jer, og I er med i beslutningen om menuen. Om det er en smurt morgenbolle med ost eller en lækker tapas eller sandwich, så hjælper vi gerne til.

Hos Haarby Turist hjælper vi til med at sammensætte det bedste måltid eller snacks til jer. 

Du kan bl.a. bestille: 

Smurt morgenbolle m. ost 

Sandwich 

Smørebrød 

"Madpakke" (4 stk., 6 stk. eller 8 stk.) 

Tapas 

Frugt 

Hvis du har andre ønsker? Så hjælper vi dig stadigvæk med maden. Giv os et kald, og vi sørger for mad under din bustransport.

Med Haarby Turist får du en oplevelse mere med på vejen!

© Design: 2022 – Mark & Storm Grafisk