Om os

Vores vision

Haarby insisterer på at levere mere end blot transport fra a til b. Vores mål er, at levere mere end kunden forventer og vi tilstræber dagligt, at leve op til vores vision om at give ”en oplevelse mere med på vejen”.

Haarbys vision er lige så enkel, som den er vigtig for os. At få en oplevelse mere betyder helt konkret, at vores kunder skal opleve velforberedte chauffører, som leverer sikker kørsel og god service hele vejen. Busserne skal være tip-top, alle aftaler skal overholdes og på alle måder skal kunden opleve en virksomhed, der stræber efter at levere sit bedste.

På samme måde er visionen om at give ”en oplevelse mere med på vejen” retningsgivende for alle vores medarbejdere. Når vi indfrier vores professionelle ambitioner overfor kunden, betyder det samtidig, at det bliver en bedre oplevelse at være chauffør.
 

Organisation

Haarby beskæftiger ca. 50 fuldtids- og deltidsmedarbejdere, primært chauffører og et mindre antal service- og administrationsmedarbejdere. Direktion og daglig ledelse består af indehaver Kurt Jensen, som ligeledes tilrettelægger den daglige drift af samtlige busser.

Den daglige drift koordineres således af Kurt Jensen, men ansvaret for at afvikle den enkelte bustur, er i stort omfang uddelegeret til den enkelte chauffør. (Chaufførens ansvar består i, at have alle informationer til rådighed for at køre turen og sikre, at kunden ligeledes kender den indgåede aftale, ved i forvejen at ringe og informere) På den måde bliver der kortest mulig afstand til kunden.

Top