FIRMATURE MED BUS

Skal dit firma på udflugt og mangler I en bus? Så er du kommet til det rigtige sted. Firmature med bus er et af vores specialer her hos Haarby Turist. Du kan vælge mellem en masse forskellige busser. Du kan derfor vælge præcis den bus som passer til din udflugt. Vi har alt fra minibusser, turistbusser, dobbeltdækkerbusser og VIP-busser

 

 

 

Hyggeligt samvær på turen

Firmatur med bus er blevet mere og mere populært og det skyldes ikke mindst, at når firmaet er afsted i en bus, er alle medarbejderne samlet og har mulighed for hyggeligt samvær på turen. 

Firmature med bus giver medarbejderne mulighed for at hygge sig, uden for kontorets fire vægge og endda inden medarbejderne er kommet frem til destinationen. Når arrangementet er veloverstået, har medarbejderne mulighed for at tale dagens oplevelser igennem og samtidig bliver transporteret tilbage til deres udgangspunkt.

Firmature med bus giver dig fuld udbytte af det sociale arrangement med dit firma.

 
 
Opgrader din firmatur med en af vores VIP-busser

I har mulighed for at leje en af vores VIP-busser, hvis du ønsker at give dine medarbejdere/kollegaer en ekstra oplevelse med på vejen. 

I vores VIP-busser går vi ikke ned på kvaliteten, og har her fokus på at yde den bedste service og transport for jer. Disse VIP-busser er udstyret med de bedste faciliteter.

Busserne er perfekte til møder, konferencer og sociale arrangementer!

  

LÆS MERE

Top