Branchens bedste turistbusser på hele Fyn

Vil du en tur til udlandet, eller på sightseeing i det danske, har vi de turistbusser, der kan sikre dig den mest behagelige og hyggelige rejse.

 

En turistbus med fokus på kunden

Igennem en god kommunikation, sørger vi for, at det er en fornøjelse at køre med os, og igennem yderst rimelige priser, gør vi det muligt at rejse langt, til priser der er til at betale. Med en turistbus skal du ikke tænke på chauffør eller transport, da hele herligheden er varetaget for dig.

 

Komfortable turistbusser

Vi sætter en ære i at få vores kunder sikkert frem til tiden, og derfor har vi investeret i de bedste og mest komfortable turistbusser på markedet. Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en hyggelig og komfortabel rejse, busser med sikkerheden i orden, og meget fordelagtige priser.

 

Hør mere om vores turistbus service

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere. Du kan kontakte os på mail, per telefon, eller ved at besøge os personligt på vores adresse for en personlig snak om dine muligheder. Med stor erfaring, mere end 60 år som busfirma, varetager vi opgaver i alle størrelsesordener til kundernes glæde og tilfredshed.

 

Vi ser frem til at skræddersy en rejse til dig og dine, som både er hyggelig og bekvemt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Top