Den gode oplevelse begynder med gode busser

Forvent mere

Når du vælger Haarby busser, vælger du samtidig et selskab, som ikke bare er en bustransport fra a til b. Vi insisterer på, at din rejse, kort som lang, skal være en ekstra lille oplevelse. Haarbys busser er altid skinnende rene ude og inde og vores chauffører gør en dyd ud af punktlighed og sikkerhed. Vi kører kl. 07.00, hvis vi har aftalt det. Og du kan regne med vi ankommer til den aftalte tid. Et busselskab er nemlig ikke blot en række fine busser, men først og fremmest en række engagerede mennesker, som vil gøre din oplevelse på landevejen værd at huske. 
 

Dagsture med bus

Selvom du bestiller en kort tur til Sverige eller blot en dagstur med bus med fodboldholdet til nærmeste by, kan du altid regne med, at møde en velforberedt chauffør. Chaufføren kontakter typisk dig som kunde direkte for at rydde misforståelser af vejen. På den måde er du sikker på, at vi leverer lige netop den bustype du har bestilt og har behov for – til tiden. Og du vil altid opleve, at prisen efterfølgende er som aftalt. Som kunde bryder du dig ikke om uforudsete overraskelser på fakturaen - det gør vi heller ikke. Dette er med til at gøre din dagstur med bus til en dejlig oplevelse.
 

Total rejsearrangør

Har du behov for et samlet tilbud på dit arrangement? Haarby har stor erfaring med at arrangere alt fra firmature og skolerejser til forenings- og pensionistrejser. I samarbejde med dig som kunde får vi afklaret behov og ønsker og tilpasser et samlet arrangement med hotelbooking, forplejning og underholdning, f.eks billetter til teater eller fodboldkampe. På den måde er Haarby din total rejsearrangør. Haarby har et langvarigt partnerskab med Gislev Rejser, som netop er specialister i at tilrettelægge individuelle rejsearrangementer efter dit behov. Vi finder en praktisk løsning på de særlige ønsker du måtte have – det meste kan lade sig gøre. Det eneste vi dog ikke går på kompromis med, er sikkerheden. Alle ture vi arrangerer tilrettelægges således efter de gældene køre-hviletidsbestemmelser, hvor vi aldrig går på kompromis. Haarby er din total rejsearrangør og det er vi stolte af!


Referencer

Odense, Middelfart, Fyn

Busture og bustransport i Jylland og på Fyn sker komfortabelt og sikkert med Haarby.

En bustur som dagstur er et af vores specialer og vi gør en stor dyd i, at vores gæster trives på turen. Vores høje standarder af service og komfortable busser giver os et godt samarbejde med alle vores kunder.

En bustur behøver ikke kun være til en bestemt lokation, men kan også være en dags leje hvor man efterfølgende finder ud af hvilken vej næsen skal vende. På den måde kan man få en sjov, anderledes og spontan tur med familien eller vennerne.

 

Bustur og busture til alle erhverv

Det er op til dig hvor du kan køres hen. Vi kører mange steder i landet og vi har kørt med nedenstående virksomheder og institutioner. 

 

Virksomheder

Gislev rejser, EU rejser, Højmark rejser, Slopetrotters, Danmarks radio, Det kongelige teater
 

Skoler

Haarby skole, Dreslette skole, Ebberup skole, Salbrovad skole, Haarby efterskole, Glamsbjerg idrætsefterskole, Ollerup gymnastikhøjskole, Middelfart ungdomsskole, Pilehaveskolen, CSV handicapskole.
 

Plejehjem

Haarby plejehjem, Assens korsvang, Assens Madam Blå.

Top