VI TILBYDER

Den gode oplevelse begynder med gode busser. Hos Haarby Turist har vi dig som kunde i fokus. Vi sørger for, at du kommer sikkert og behageligt frem. Vi tilbyder al form for bustransport - dagsture, skoleture, firmatur, total rejsearrangør mm. 
Vi sørger for, at din bustransport bliver bedre end forventet. 

 

 

Forvent mere

Når du vælger Haarby busser, vælger du samtidig et selskab, som ikke bare er en bustransport fra a til b. Vi insisterer på, at din rejse, kort som lang, skal være en ekstra lille oplevelse. Haarbys busser er altid skinnende, rene ude og inde og vores chauffører gør en dyd ud af punktlighed og sikkerhed. Vi kører kl. 07.00, hvis vi har aftalt det. Og du kan regne med vi ankommer til den aftalte tid. Et busselskab er nemlig ikke blot en række fine busser, men først og fremmest en række engagerede mennesker, som vil gøre din oplevelse på landevejen værd at huske. 

 

Dagsture med bus

Selvom du bestiller en kort tur til Sverige eller blot en dagstur med bus med fodboldholdet til nærmeste by, kan du altid regne med, at møde en velforberedt chauffør. Chaufføren kontakter typisk dig som kunde direkte for at rydde misforståelser af vejen. På den måde er du sikker på, at vi leverer lige netop den bustype du har bestilt og har behov for – til tiden. Og du vil altid opleve, at prisen efterfølgende er som aftalt. Som kunde bryder du dig ikke om uforudsete overraskelser på fakturaen - det gør vi heller ikke. Dette er med til at gøre din dagstur med bus til en dejlig oplevelse. Læs mere om dagsture med bus her. 

BESTIL HER

 

Total rejsearrangør

Har du behov for et samlet tilbud på dit arrangement? Haarby har stor erfaring med at arrangere alt fra firmature og skolerejser til forenings- og pensionistrejser. I samarbejde med dig som kunde får vi afklaret behov og ønsker og tilpasser et samlet arrangement med hotelbooking, forplejning og underholdning, f.eks billetter til teater eller fodboldkampe. På den måde er Haarby din total rejsearrangør. Haarby har et langvarigt partnerskab med Gislev Rejser, som netop er specialister i at tilrettelægge individuelle rejsearrangementer efter dit behov. Haarby er din total rejsearrangør og det er vi stolte af!

 

LÆS MERE

Top