DAGSTURE MED BUS

Står du og skal på en udflugt eller en dagstur, så hjælper Haarby Turist gerne til. For os betyder antal personer ingenting - Vi kan transportere lige det antal I ønsker. Hos Haarby Turist kan vi hjælpe dig/jer med at finde den rette bustransport til jeres dagstur. Hvis du sørger for at planlægge dagensprogram, så sørger vi for at I kommer sikkert og behageligt frem. 

 

 

 
Sørg for den bedste bustransport til dine dagsture

Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser af busser, så vi kan imødekomme netop dit ønske omkring dagsture med bus. Vores vognpark indebærer turistbusser der kan rumme op til 78 personer, minibusser til 8-20 personer.

Det kan være et familie arrangement, hvor I har behov for et større transportmiddel, end størrelsen på en bil, og at have muligheden for at sidde sammen. Dagsture med bus kan også bare betyde, at I er mange der gerne vil afsted på en tur og ikke har muligheden for selv at transportere jer. 

BESTIL HER

 
Mad og drikke til busturen

Vi sørger for at du/I kommer sikkert og behageligt frem og hjem igen. Vi hjælper gerne til med drikkelse og mad til turen. Om det er små snacks, måltider, sodavand, øl eller andet, så leverer vi det gerne. 

 

LÆS MERE

Top