TOTAL REJSEARRANGØR

Haarby Turist er stolte af også, at kunne kalde os en total rejsearrangør for dig! Vi tilbyder også at arrangere hele din rejse i dialog med dig.
Vi ønsker at, at finde frem til den perfekte rejse for dig og dine gæster. Hos Haarby Turist får 
du derfor alt i én løsning. 

 

 

 
 
Også en total rejsearrangør

Med total rejsearrangør mener vi, at vi kan arrangere hele din rejse. Lige fra hotelbooking og forplejning, til billetter til diverse underholdningsaktiviteter. 

Haarby lægger en stor ære i, at indfri netop dit ønske - og vi er villige til at gå langt, for at få en tilfreds kunde. Med vores mange års erfaringer, som total rejsearrangør, kan det meste lade sig gøre.

Der er dog et punkt, hvor vi har meget strenge regler og som vi overholder til punkt og prikke - og det er sikkerheden ombord på vores busser. Vi overholder de gældende køre-hviletidsbestemmelser - og det vil vi blive ved med.

 

 

Tæt samarbejde med Gislev rejser

Haarby Turist har igennem mange år haft et tæt samarbejde med Gislev rejser. Det er dem som hjælper dig med at arrangere hele din rejse. Dvs. alt fra hotelbooking, forplejning, udflugter mm. 

Vi yder bustransporten til jeres rejse. Vi sørger derfor for, at du/I kommer sikkert og behageligt frem. 

Lad os hjælpe dig med at være din totale rejsearrangør sammen med Gislev rejser. Så er du sikker på, at din rejse bliver planlagt til punkt og prikke. 

KONTAKT OS

Top